0
VARUKORG
Summa (inkl. moms och frakt) 0 kr
Sök Sök

Specialprofiler till TB-systemet

Vill du tillverka lister eller foder med en egen, unik profil? Toolbox kan tillverka dina specialprofiler utifrån din skiss, ritning eller inskickade träbit. Vi har en världsunik tillverkningsprocess som garanterar ett resultat av högsta kvalitet.

Här kan du ladda ner en beställningsmall för specialprofiler >>

Har du frågor om specialprofiler kontakta oss gärna på info@toolbox.se eller 0120-854 50!

 

Utnyttja potentialen i din maskin

Fräsar är fantastiska och mångsidiga maskiner. När du använder precisionstillverkade profilstål av högsta kvalitet från Toolbox blir de ännu bättre. Med över 900 standardprofiler i sortimentet och möjligheten att göra specialprofiler öppnar sig en värld av möjligheter för kreativa lösningar, effektiv produktion och framgångsrika projekt.

Välj bland över 900 olika profiler

Vi har över 900 olika profilstål i vårt standardsortiment för bland annat fräsning av lister, fönster, dörrar, paneler och rundstavar. Profilstålen produceras i olika bredd – från 40 till 130 mm och tillverkas normalt i HSS 6%. För arbete i hårda träslag och för storskalig produktion kan vi även erbjuda stålen i hårdmetall.

Specialstål ger dig unika möjligheter

Vill din kund ha panel, fönster eller lister med en unik profil? Eller arbetar du med renovering och behöver återskapa en gammal profil? Inga problem. Vi kan tillverka unika specialstål från din ritning eller en avsågad träbit som underlag. Självklart sparar vi din specialprofil så du när som helst kan beställa ett exakt likadant par stål. Specialprofilerna kan vi producera både till TB90-systemet och som räffelstål.

Så beställer du din egen specialprofil

1. Skicka in din ritning, skiss eller träbit till oss. Använd gärna vår beställningsmall på webbsidan.

2. Vi tar fram en CAD-ritning från underlaget du skickat in.

3. CAD-ritningen skickas till dig för korrektur.

4. Du godkänner korrekturet eller återkommer med ändringar.

5. När ritningen är godkänd producerar vi stålet i vår trådgnistmaskin och skickar det till dig!

Unik teknik ger dig stål i världsklass

Våra profilstål skiljer sig från våra konkurrenters eftersom de produceras i trådgnistmaskiner. Med vår egenutvecklade mjukvara produceras ett stål som skär direkt efter tillverkning utan att det behöver slipas. Alla skärvinklar beräknas i processen för bästa möjliga kvalitet. Ett profilstål från Toolbox kommer alltid att vara exakt oavsett när du beställer eller gör en ombeställning!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår