0
VARUKORG
Summa (inkl. moms och frakt) 0 kr
Sök Sök

2020-10-01

Toolbox och Woodcontrol går samman

Vi har en glad nyhet! Från 1 oktober går Toolbox Sweden AB och Woodcontrol Scandinavia AB i Tibro samman. Tillsammans kan vi nu erbjuda ett komplett sortiment för såväl snickerier och byggbolag som företag inom industriell produktion.

Både Toolbox Sweden AB och Woodcontrol Scandinavia AB säljer verktyg för träbearbetning till maskintillverkare, grossister, återförsäljare, snickerier, byggbolag och privatpersoner. Våra kunders verksamhet sträcker sig från småskaligt hantverk till industriell produktion.

Utöver försäljning har Toolbox Sweden AB har även egen tillverkning av högkvalitativa profilstål och kuttrar för fräsning och Woodcontrol Scandinavia AB erbjuder slipning av verktyg med hämtning och lämning via ett turbilsystem.

De båda bolagen kompletterar varandra och ger vi kan nu erbjuda ett större utbud av produkter, tjänster och kunskap. Vi får också tack vare verksamhet på två orter en större geografisk täckning.

Företagen har tillsammans 12 anställda och vi kommer inledningsvis fortsätta som två bolag men med en gemensam ägarstruktur och ledning. För dig som kund betyder det att du behåller samma kontakt som tidigare.

Samgåendet betyder nya och stora möjligheter, utöver ett större utbud kommer vi också kunna ge en ännu bättre kundservice. Samtalen om ett samgående har pågått en tid mellan företagen och det är väldigt roligt att vi nu kommit i mål och gemensamt kan utveckla verksamheten.

Är du nyfiken på våra nya kollegor kan du läsa mer här: www.woodcontrol.se

Vi ser fram emot kommande år tillsammans med er!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår