Snabb leverans Kvalitétsprodukter Säker e-handel

0
VARUKORG
Summa (inkl. moms och frakt) 0 kr
Sök Sök

Tormek slipsystem för vassa verktyg

Tormek T-8 och Tormek T-4 bevisar att enkelhet och precision kan bli perfekt integrerade i ett kraftfullt system. Dessa modeller ingår i Tormeks våtslipsystem och är kompatibla med vårt utbud av jiggar och tillbehör. Den större modellen Tormek T-8 har en 250 mm slipsten, medan den kompakta Tormek T-4 har en 200 mm slipsten. Den mer kraftfulla motorn på T-8 gör att du kan avverka och omforma eggen snabbare än på T-4. Båda modellerna levereras med Tormeks Originalsten som är speciellt utvecklad för att erbjuda den bästa kombinationen av effektiv slipning, hög ytfinish och lång livslängd.

Dessa mångsidiga maskiner är ultimata för slipning av en rad olika verktyg, så som knivar, saxar, stämjärn, skölpar, maskinhyvelstål, borrar med mera. Slipstenen roterar långsamt under hela slipningen, vilket gör maskinen säker och eliminerar risken att stålet skulle överhettas.

Visa meny
Prenumerera på nyhetsbrevet

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår