Toolbox levererar rätt verktyg till rätt priser och i rätt tid, förstås!

I Toolbox webshop får du överblick över hela vårt sortiment avseende kategorier och prislägen. Du kan botanisera bland tusentals verktyg och tillbehör. Vi erbjuder både bredd och spets med många specialprodukter. Det är en god idé att regelbundet besöka webshopen eftersom vi kontinuerligt presenterar nya erbjudanden. Det är även här du hittar alla nyheter först av alla.

Vi strävar efter att ligga i framkant när det gäller nya produkter på marknaden, följ med oss i webshopen så vet du vad som är aktuellt. Det är mycket enkelt att handla via vår web – du väljer produkter som du lägger i din ”kundkorg” och när du är klar lägger du din order och väljer betalningssätt. Vi har mycket korta leveranstider, standardsortimentet levereras över dagen och specialtillverkning på cirka en vecka.

Alla våra produkter håller hög kvalitet och det finns gott om valmöjligheter. Som extra prisvärda alternativ till våra europeiska kvalitetsmärken finns våra egna varumärken Woodpecker och Kwiktool.

Utmana oss!

Besök vår webshop

Borrverktyg

CNC verktyg

Kuttrar

Kwiktool

Leigh

Vertikalfräsar

Sågklingor

TB-systemet

Tillbehöver/reservdelar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Henrik är din nya kontakt på Toolbox

Läs mer

Succé för öppet hus i Åtvidaberg

Läs mer

Våra leverantörer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår