0
VARUKORG
Summa (inkl. moms och frakt) 0 kr
Sök Sök

2017-12-01

Skaffa en personlig profil

Allt fler vill skaffa en personlig profil på till exempel foder, lister eller luckor. Toolbox har under många år producerat specialstål med hög kvalitet och snabb leverans till kunder över hela norden. Nu erbjuder vi även hjälp med att ta fram CAD-ritningar för produktionen.

Vi ser i dag en positiv, ökande beställningsvolym av specialstål. Är du i behov av en personlig profil men inte har möjlighet att ta fram en komplett CAD-ritning erbjuder vi hjälp att göra ritningen. För att kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och snabba leveranstider tar vi betalt i de fall där de inskickade ritningarna inte är kompletta.

I varje beställning bjuder vi på 30 minuter CAD-ritning men i de fall där vi bedömer att kvaliteten i den inskickade ritningen inte är tillräckligt bra och att det kommer krävas mer tid vid ritbordet fakturerar vi efter överenskommelse med beställaren 295 kr per påbörjad halvtimme.

Vi fakturerar det nedlagda arbetet med att ta fram CAD-ritningen även om stålet sedan inte beställs.

 

Så här beställer du ett specialstål

  1. Skicka en färdig ritning, skiss eller träbit till Toolbox. Ladda gärna hem, spara ner på din dator och använd gärna beställningsformulär >>
  2. Skicka sedan ritningen eller skissen till mailadress: slipning@toolbox.se eller träprofilen till postadress: Toolbox Sweden AB, Box 228, 597 25 Åtvidaberg
  3. Säkerställ skalstorleken på mallen genom att du mäter in och ritar ett 100 mm streck i mallen.
  4. Toolbox tar utifrån ritningen eller träprofilen fram en CAD-ritning.
  5. CAD-ritningen skickas tillbaka till beställaren för godkännande.
  6. Beställaren godkänner CAD-ritningen eller återkommer med eventuella ändringar.
  7. Toolbox ändrar vid behov CAD-ritning och skickar i så fall ett nytt korrektur och fakturerar nedlagd tid. Beställaren faktureras för CAD-ritningen även om beställning inte görs.
  8. Efter godkänt korrektur producerar Toolbox specialstålet och skickar till beställaren.
  9. Toolbox fakturerar beställaren för CAD-ritning och produktion av specialstålet.
Prenumerera på nyhetsbrevet

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår