0
VARUKORG
Summa (inkl. moms och frakt) 0 kr
Sök Sök

2015-10-31

Kökstillverkare nöjda med Toolbox frässtål

– Precisionen i Toolbox frässtål fantastiskt bra. Dessutom håller de bra, säger Daniel Mejdler på Falerums kök.

De tillverkar unika köksinredningar av högsta klass, hantverksmässigt gjorda från grunden. Företaget startade 1926 som ett allmänsnickeri och har över åren inriktat sig på att enbart tillverka kök. Kvaliteten på verktygen spelar såklart en central roll i produktionen. 

– Vi är kända för att alltid leverera kök som passar kundens önskemål perfekt. Det innebär att varje detalj måste hålla högsta nivå. Med Toolbox frässtål blir kvaliteten på våra produkter högsta möjliga, dessutom underlättar precisionen i fräsningarna vår produktion. Passningen på bitarna är perfekt och det gör det lättare att montera ihop till exempel luckorna, säger Daniel Mejdler.

Med Toolbox som leverantör får de snabba leveranser även på specialbeställda verktyg som tillverkas av Toolbox.

– Vi levererar specialgjorda frässtål både för unika profiler och till den löpande produktionen. Vi är glada att ha Falerum kök som kund och att kunna hjälpa dem med deras särskilda behov, säger Toolbox vd Martin Lindqvist.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår